Добијте повеќе клиенти и нарачко со tires-online.mk,

споредба на цени на продукти од автомобилската индустрија

Нашите два модели на соработка ви нудат флексибилност и транспарентност на трошоците

  • Модел за споредба на цени врз основа на CPC *
  • Поврзување на пазарот на основа на CPO * (од сега па натаму можна е претходна регистрација)

Предности при соработка со нас:

  • Таргетиран сообраќај и многу висока стапка на конверзија
  • Без цени за сетирање или пак минимални депозити
  • Едноставна техничка интеграција
  • Трошоците се јавуваат само во случај на успешно препраќање и/или успешно завршување на нарачката

Добијте повеќе нарачки со извршување на само 4 лесни чекори:

Пополнете ја формата за регистрирање
Потпишете го договорот
Дајте ни го вашиот проток на продукти
Добијте сообраќај и нарачки од tires-online.mk
*CPO=Cost per Order, CPC=Cost per Click

Регистрирајте се на tires-online.mk:

Назад кон врвот