Одбраните филтри

Гуми за комбе

Исфилтрирајте по:

Отворете филтри

Индекс

Цена

кон
den

Бренд


Прикажете се

ЕУ етикетирање

кон

Продавач

Дополнителни опции

Конструкција

Просечен тест за преглед

кон

Цена категорија


Каде е најдобро да се купат гуми за комбе?

Вообичаено, гумите за комбиња се многу слични на гумите за автомобили и тие може да се најдат на истите места каде се продаваат автомобилски гуми. Воедно, многумина се одлучуваат да возат комбиња како основно превозно средство за себе и своето пошироко семејство па токму затоа гума за полутоварни возила може да се најде на многу места низ земјата.

Каде има гума за комби?

Локалните дилери кои продаваат автомобилски гуми, многу веројатно продаваат и гуми до комби возила. Сепак, ние не би препорачале да купувате од нив заради две главни причини. Првата е цената, која речиси редовно е „напумпана“ до неприфатливост. Втората причина е што никогаш не знаете за потеклото на гумите кои ви се нудат иако продавачот секогаш ќе ве убеди дека токму тие гуми се нови и одлични и треба да ги купите.

Дали вреди да се купат стари комби гуми?

Без разлика дали имате намера да возите комбе за лична употреба или професионално превезувајќи патници, треба да знаете дека главната причина за жртви на патиштата се неисправни и стари гуми.

Кога се работи за полутоварни возила гуми никогаш не смее да се купуваат на старо. Купување половна гума за комби значи ставање на ризик живот на многу луѓе, вклучувајќи го и сопствениот.

Каде е најдобро да се купат гуми за комбе?

Краток и едноставен одговор - интернет. На интернет страниците специјализирани за продавање нови гуми може да најдете и гуи за комбе-возила. На истите страници може да направите споредба во цените, квалитетот, да истражите кој бренд е најдобар за одредена сезона и кои модели се дел од најновиот крик на технологијата.

За разлика од купувањето на лице место во некоја од продавниците за гуми, на интернет ја имате слободата детално да истржите за сите несакани елементи на еден пневматик за комбе. Имајте на ум дека не купувате тркало за велосипед, туку гуми кои врз себе го носат животот на десетина луѓе. Затоа никогаш не прифаќајте ништо подолу од најдоброто, но истовремено набавете го тоа по разумна цена. 

Споредете до 4 продукти:

од 7592
20 повеќе резултати
од 7592
Платена реклама
Назад кон врвот