Одбраните филтри

Теренски гуми

Исфилтрирајте по:

Отворете филтри

Индекс

Цена

кон
den

Бренд


Прикажете се

ЕУ етикетирање

кон

Продавач

Дополнителни опции

Конструкција

Просечен тест за преглед

кон

Цена категорија


Што е потребно за запознавање на убавините на Македонија?

Македонија е земја со многу природни богатства и пејзажи кои едноставно го одземаат здивот. Без разлика дали веднаш помислувате на филмските места низ Пелагонија или планинските авантури на Бистра Планина, оваа земја едноставно е неисцрпно богатство на прекрасни места.

Сепак, да се посетат сите тие не е едноставно. За најубавите дестинации дефинитивно ќе ви треба возило кое е способно да се движи по секаков терен. Ви треба моќен SUV, Џип или сличен теренец кој има силен мотор и издржливи гуми. Иако некои места се официјално асфалтирани, сепак обичен автомобил нема да може да помине неоштетено. Затоа, бидете сигурни дека сте сремни со добар автомобил и уште подобри гуми.

Обезбедете дури и резервни гуми за џип

Иако Македонија не е огромна, да бидете затечени на некоја од планините без превоз може да ве чини живот. Затоа бидете сигурни дека имате резервни гуми за џип кои ќе бидат подготвени во секое време. Непристапниот терен многу лесно може да ги оштети и искине вашите џиповски гуми и ако не сте подготвени, може да се случи да поминат и повеќе од 24 часа додека пристигне помошта.

Каде има добра гума за SUV возила?

Во Скопје има безброј продавници со гуми за автомобили, но ако барате добра гума за SUV возила тогаш најдобро е тоа да го сторите кај вашите официјален застапник за возилото. Единствениот проблем околу тоа е што таму може да се соочите со цена која е екстремно висока и е навистина нелогично да купите 4 такви.

Голем број теренски возила користат 4x4 теренски гуми кои чинат цело богатство. Некој можеби тоа го кажува како шега, но купувањето пневматици за 4x4 за SUV возила навистина може да ве чини повеќе од цената за пристоен половен автомобил.

Каде освен таму може да се најдат теренски гуми 4x4?

Иако Македонија не е секогаш во тек со светските настани, сепак, речиси сè на светот може да се нарача преку интернет. Само пребарајте Џипови 4x4 гуми Македонија и видете на што ќе налетате. На некој од онлајн сајтовите може да пронајдете и споредите гуми за 4x4 возила. Ако пред тоа сте биле во некоја од продавниците за гуми, ќе сфатите колку е голема разликата во цената што ви ја нудат на лице место и да ја нарачате преку интернет.

Дали се добри нарачаните 4x4 гуми преку интернет?

Кога нарачувате преку интернет, го избегнувате моментот на плаќање екстремни суми кои останатите дилери мораат да ги надоместат преку вас. Цените преку интернет се поевтини, но квалитетот и оригиналноста на некои од споменатите off-road гуми е идентичен.

Споредете до 4 продукти:

од 15531
20 повеќе резултати
од 15531
Платена реклама
Назад кон врвот