Одбраните филтри

Гуми за земјоделски возила

Исфилтрирајте по:

Отворете филтри

Индекс

Цена

кон
den

Бренд


Продавач

Конструкција

Купувањето земјоделски гуми станува поедноставно

За разлика од автомобилските гуми кои може да се каже дека ги има на секој чекор, најдобрите гуми за земјоделски машини не се толку лесно достапни. Особено во Македонија која е земјоделска земја во голема мера, неверојатно е дека компаниите кои продаваат земјоделски пневматици најчесто не ни имаат свои вебсајтови.

Каде фармерите купуваат земјоделски гуми?

Ако работите во земјоделието, веројатно познавате и други посикусни колеги кои веќе набавувале пневматици за земјоделски машини. Вообичаено, нашите фармери купуваат нови гуми на тој начин, преку пријатели.

Сепак, времето на „оди кај него, тој ми е пријател“ е завршено време. Луѓето на кои им требаат нови тракторски пневматици, на пример, сега можат да бидат во тек со времето и на интернет да проверат кои гуми се најдобри за нивните трактори.

Како да најдам гуми за трактори онлајн?

Со оглед на тоа што најчесто барани земјоделски пневматици се оние за трактори, многу од светските интернет страници кои се занимаваат со продажба на гуми имаат и широка палета на пневматици за трактори. Во Македонија, вистинска реткост е да најдете продажба на нови тракторски пневматици онлајн. Ако се обидете да пребарате ќе видите дека најчесто има стари тракторски гуми кои се продаваат директно од сопствениците кои возеле многу километри со нив.

Сега, со помош на специјализираните сајтови за гуми, можете да најдете и нарачате нови земјоделски трактор гуми. Што е уште поважно, на нив може да ги разгледате и истражите сите опции кои ги имате, да проверите кои се најбарани гуми во моментот и кои производители нудат нешто револуционерно со нивните производи. Моментот на „купи ги овие, мене ми беа супер“ е навистина нешто кое треба да го оставиме зад нас, бидејќи секој земјоделец иа различни услови за работа, но и различни потреби од своите машини.

Кои тракторски гуми се најдобри?

Како и автомобилските гуми, така и тракторските гуми се разликуваат според својата намена. Најчесто бараните тракторски гуми се R1 типот кои се гуми за различна намена и може да се користат како за возење низ земјоделски површини, така и на градилишта.

Луѓето и вебсајтовите кои се занимваат со продажба на тракторски гуми би требало прецизно да ви дадат избор на гуми се најдобри за вас. Доколку дилерот на пневматици има само еден тип или една марка, но ве убедува дека тие се одлични, бидете сигурни дека на интернет ќе најдете далеку подобри и посоодветни за вашите потреби.

Споредете до 4 продукти:

од 3
од 3
Платена реклама
Назад кон врвот