Одбраните филтри

Гуми за моторцикли

Исфилтрирајте по:

Отворете филтри

Индекс

Цена

den
кон
den

Бренд

Прикажете се

Просечен тест за преглед

кон

Цена категорија

Зошто гумите на моторциклот се екстремно важни?

Ако возите моторцикл, веројатно знаете за неговата моќ и можност да развива големи брзини во краток период. Развивањето големи брзини значи и потреба таа брзина да биде смалена во уште пократок период. Иако повеќето луѓе би рекле дека сопирачките се оние кои се најважни во оваа приказна, сепак, малкумина би одговориле точно дека најважни се сопирачките и гумите.

Зошто е важно да се има најдобри мото гуми?

Ако пукањето на гума додека возите во автомобил може да направи екстремна штета, пукањето на гумата на моторот додека го возите значи речиси сигурна смрт. Ако ова не ве мотивира да се потрудите да најдете најдобри мото гуми што постојат, тогаш ништо нема да ве натера.

Каде се продаваат гуми за моторцикли?

Луѓето кај нас купуваат гуми за моторцикли во специјализираните продавници за продажба на мотори. Сепак, тоа не значи дека таму и се наоѓаат најдобри гуми за моторцикли. Иако добрите познавачи на индустријата за моторцикли знаат кои гуми се одлични и квалитетни, обичните возачи единствено се сложуваат со продавачите кои им кажуваат дека производот е пар екселанс. Вистината е дека тие најчесто купуваат гуми за моторцикли кои се со сомнително потекло и се вистински ризик по животот на возачите.

Најдобро е да се купува во лиценцирани претставништва на самите производители, но знаејќи дека додека тие стигнат до рацете на купувачот мораат да поминат неколку нивоа на препродажба, нивната цена често знае да биде енормна. Затоа, добро е да се купуваат гуми за моторцикли онлајн.

Која е предноста на купување гуми за моторцикли онлајн?

Како што веќе напоменавме, официјалните дистрибутери знаат да набијат цена на своите производи која е нереална. Од друга страна, продавниците за различни типови на гуми не се убедливи во презентирање на потеклото за своите производи. Гуми за моторцикли продажба нудат и онлајн и ова е веројатно најдобрата опција. Зошто?

Затоа што онлајн можете да бидете сигурни дека она кое го нарачувате со сигурност и го добивате и тоа по цени на гуми за моторцикли кои се реални. Исто така, онлајн имате време и можност детално да проверите дали производот кој имате намера да го купите е најдобрата опција за вас.

На интернет може да прочитате и искуства на возачи од целиот свет кои веќе возеле со некои од моделите кои имате намера да ги купите. Тие сведоштва се многу важни, бидејќи се најдобриот показател за квалитет. 

Споредете до 4 продукти:

од 3479
20 повеќе резултати
од 3479
Платена реклама
Назад кон врвот